Batony musli

Batony musli
Desery
Łatwe
45min
Ocena 4

Składniki

  • 1/2 szklanki pestek z dyni
  • 1/2 szklanki żurawiny
  • 1/2 szklanki migdałów
  • 1 szklanka płatków owsianych
  • 1/2 szklanki mieszanki płatków Dobra Kaloria
  • 4 suszone figi
  • 4 łyżki masła orzechowego
  • 2 łyżki miodu
  • 2 białka jajka

Krok 1

Pokrojone migdały, figi i żurawinę łączymy z pozostałymi składnikami.

Krok 2

Na blasze wyłożonej papierem do pieczenia układamy uformowane ręcznie batony.Pieczemy 25 minut w temperaturze 180 stopni.


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram

Pobierz przepis w formacie do druku

POBIERZ PLIK PDF

Zamów składniki do tego przepisu

Bakalland Pestki dyni 200 g
0,2 kg
62,95 zł/1 kg
12,59 zł
Farme's Snack Żurawina suszona 200 g
0,2 kg
76,45 zł/1 kg
15,29 zł
Bakalland Migdały 300 g
0,3 kg
95,63 zł/1 kg
28,69 zł
Bakalland Ba! Protein Owsianka kawa & banan 47 g
0,047 kg
52,98 zł/1 kg
2,49 zł
Butelka standardowa CANPOL Przyjaciel Miś 120 ml (mix) 42/102
1 szt.
9,99 zł/1 szt.
9,99 zł
Bakalland Winogrono ciemne suszone duże owoce 50 g
0,05 kg
49,80 zł/1 kg
2,49 zł
Butelka standardowa CANPOL Przyjaciel Miś 120 ml (mix) 42/102
1 szt.
9,99 zł/1 szt.
9,99 zł
Huzar Miody polskie Miód nektarowy wielokwiatowy kremowany 600 g
0,6 kg
48,82 zł/1 kg
29,29 zł

Zobacz również inne przepisy